Mennyiért?

Alap kurzus: Elsősorban a Kalmanim Stúdióban folyó alkotó tevékenységhez szükséges képességek, készségek kifejlesztése, technikai tudás, gyakorlat megszerzése. A digitális ábrázolás és animáció lehetőségeinek megismerése mellett lehetőséget biztosítunk a modell utáni rajzolásra, művészeti anatómiai ismeretek (ember, ló, szarvas, szürke-marha, kutya ... - csontozata, izomzata) elsajátítására.

A képzés módja: távoktatás - internetes kapcsolattartással és havi 1 alkalommal egész napos (8 órás) konzultációval. Ennek helyszíne Győr, illetve: ha 10 főnél több tanuló jelentkezik az ország bármely településéről akkor az oktatók mennek az adott településre.

Képzési idő: 9 -12 hónap - egyéni tudás, teljesítmény függvényében. A tananyag elsajátítása hetente legalább 3 x 4 óra időráfordítást igényel.

Tandíj:  35000.-Ft/hó (előre fizetendő, havonta)

Tandíjkedvezmény: 3 hónap után a Kalmanim Rajzfilmstúdió gyakornoki státuszt biztosít a megfelelő előmenetelű tanulóknak, ami azt jelenti, hogy tandíj mentesen folytathatják a képzést, ha a kurzus elvégzését követően legalább 6 hónapra a Kalmanim Rajzfilmstúdiónál vállalnak munkát.

Ösztöndíj: 3 havi tandíjmentes képzést követően (tehát a 6. hónaptól) a megfelelő előmenetelű tanulóknak a Kalmanim Rajzfilmstúdió ösztöndíjat kínál fel tanulmányaik befejezéséig, ha vállalják, hogy legalább 1 évig a stúdiónál vállalnak munkát.
Ha jól végzed a dolgod, ingyen jutsz egy szakmához!

Mester kurzus: Mozgóképi animáció készítő OKJ-s (54 213 03 0000 00 00) képzés.
Központilag meghatározott oktatási és vizsgakövetelményekkel.
Mesterkurzust minimum 15 fő jelentkezése esetén indíthatunk
Képzési idő: 4 félév  (4 x 5 hónap, hetente 3 x 4 óra). Záróvizsgával.
Tandíj 160 000.-Ft/félév + vizsgadíj
Tandíjkedvezmény, ösztöndíj: Hiába vagyunk Kiemelkedően Közhasznú és Nonprofit szervezet, még nem gyűlt össze a számlánkon (Pl.: a személyi jövedelem adók 1%-ából) annyi pénz, hogy visszaoszthassuk ösztöndíjként.

RajzFilmSuli Oktatási, Kiemelkedően Közhasznú, Nonprofit Kft.
Adószám: 22610803-2-08
9023 Győr, Szigethy Attila u. 78/A. VIII. em. 27.
+36 20 979 4471 rajzfilmsuli@gmail.com
Adója 1%-ával adjon esélyt a tehetség kibontakozásának
Főoldal         Kiket várunk?         Mit tanítunk?         Mennyibe kerül?