Kiket várunk?

       Kedveled a rajzfilmeket, szeretnéd megismerni az animációs film, a rajzfilmkészítés aprólékos munkafolyamatait, a rajzfilmgyártás műhelytitkait? Szeretnéd, hogy rajzolt, festett mozdulatlan figuráid életre kelnének. Szeretnéd kipróbálni a 2D animáció, a 3D animáció kínálta világ lehetőségeit egy igazi rajzfilmstúdióban? Szeretnéd a nevedet "kőbe vésni" egy igazi magyar történelmi rajzfilm - a Kinizsi -  stáblistáján? - Akkor köztünk a helyed.
       
       A képzés megkezdésének egyetlen feltétele: Szeressünk, akarjunk rajzolni.

       Az érettségi nem kötelező feltétel, de nem hátrány. A mozgóképi animátor képzés  alapvetően kiegészítő képzés, ezért a 18 éven felülieket várjuk, de kortól, nemtől függetlenül szívesen látunk mindenkit, aki érez magában fejlődési, megújulási készséget (akár nyugdíjasként is a diákunk lehet). Felvételi vizsga nincs. Ajtónk nyitva áll.

       A távoktatás révén nem helyhez kötött az oktatásunk. Gyakorlatilag az ország bármely területén élhetsz, ha van internet elérhetőséged - tudunk kommunikálni. Ha az utazás nem gond, kalkulálj havi egy Győri konzultációval. Viszont ha egy településen legalább 10 tanulónk összejön - mi megyünk és tartjuk meg a szükséges konzultációt.

       Várjuk azokat a tehetséges, szorgalmas, rajzolni szerető alkotókat, akik a szabadkézi rajzolást élethivatásuknak tekintik. És azoknak akik sikeresen végzik el a                               alaptanfolyamát a                            hosszú távra munkát kínál.

RajzFilmSuli Oktatási, Kiemelkedően Közhasznú, Nonprofit Kft.
Adószám: 22610803-2-08
9023 Győr, Szigethy Attila u. 78/A. VIII. em. 27.
+36 20 979 4471 rajzfilmsuli@gmail.com
Adója 1%-ával adjon esélyt a tehetség kibontakozásának
Főoldal         Kiket várunk?         Mit tanítunk?         Mennyibe kerül?